Reizen naar Puszta Eldorado
Puszta Eldorado ligt ongeveer 1500km vanaf Utrecht. Er zijn verschillende reismogelijkheden. U kunt met uw eigen auto reizen of kiezen voor het vliegtuig. Het is zelfs mogelijk om Puszta Eldorado te bereiken met het openbaar vervoer.
 
 
Auto eigen vervoer
Via Duitsland, Oostenrijk komt u Hongarije binnen. Routebeschrijving is op aanvraag beschikbaar. Let op: Oostenrijk en Hongarije kennen tolwegen. U heeft hiervoor een wegen-vignet nodig. Het Oostenrijkse vignet is te kopen bij een ANWB kantoor in Nederland of bij tankstations in Duitsland / Oostenrijk. Het Hongaarse vignet is te kopen bij tankstations in Oostenrijk en Hongarije. Hier spreken ze Engels, Duits en Frans.
 
 
Vliegtuig
Vanuit Eindhoven, Schiphol en Rotterdam / Den Haag vliegen er dagelijks meerdere vluchten naar en vanaf Debrecen en Boedapest. Debrecen is het dichtstbijzijnde vliegveld voor Puszta Eldorado. Het betreft de maatschappijen Wizzair, Transavia en KLM.
 
Vanaf het vliegveld Boedapest of Debrecen kunt u kiezen om verder te reizen met de trein en bus of met een huurauto. Puszta Eldorado biedt transfer mogelijkheden vanaf en naar de vliegvelden.
 
 
Openbaarvervoer
Vanuit Boedapest en Debrecen kunt u rechtstreeks met de trein naar Karcag of Szolnok. Vanuit beide treinstations gaat een bus met een halte op 100 meter naar en vanaf Puszta Eldorado. Een reisbeschrijving is op aanvraag beschikbaar.
 
 
Transfer
Komt u met het vliegtuig of met de trein dan kunt u via Puszta Eldorado transfer regelen vanaf het vliegveld (Debrecen / Boedapest) of treinstation (Fegyvernek / Szolnok). Reserveren is gewenst.
Bedragen in euro per enkele transfer (max. 4 personen)
    • Vliegveld Boedapest € 60,-
    • Vliegveld Debrecen € 55,-
    • Treinstation Fegyvernek € 12,- 
    • Treinstation Szolnok € 30,-
Autohuur
Autohuur in Hongarije is goed geregeld en volgens Europese wetgeving. Op de vliegvelden zijn diverse autoverhuurbedrijven die kwalitatief goede, vaak nieuwe auto's verhuren. Een creditcard is voor huur noodzakelijk. Een goede vergelijkingssite voor verhuur auto's is www.happycar.nl