Arrangementen   
Puszta Eldorado biedt verschillende betaalbare, volledig verzorgde arrangementen aan. Deze arrangementen kunnen naar wens worden aangepast.
    
 
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen   
Afbeelding invoegen
 


 
 
 

 

 
 
 
 
  
  
 
 
 
         
 
 
 
 
 
         
Wild-life op maat
Onze Engels, Duist of Nederlands sprekende (natuur)gidsen nemen u mee in hun 4x4 op privé excursies. Zij helpen beginnende natuurliefhebbers of vogelaars op weg om het gebied te leren kennen of gaan met de meer ervaren gasten op zoek naar bijzondere vogelsoorten, amfibieën of wild.
 

Lees verder Wildlife op maat

 
Kraanvogel spektakel
Onze gids neemt u mee naar de perfecte plaatsen waar u bij de ondergaande rode avondzon spectaculaire foto’s kunt maken van deze bijzondere vogels. Hij neemt u mee naar de plekken waar deze vogels foerageren en zal er alles aan doen om andere soorten samen met u te vinden zoals de Dwerggans, Roodhalsgans, Poelruiter, Zilverplevier, Kemphanen, Grutto, Zwartkop rietzanger,  Keizerarend, Sakervalk en Zeearend
 

Lees verder

 
Ontdek en ervaar Hongarije
Ontdek het veelzijdige, nog onontdekte Hongarije, waar u het jachtige alledaagse leven snel vergeet. U reist langs twee accommodaties van Nederlandse eigenaren en maakt een 2-daagse reis om het magische Boedapest te ervaren.
14 daagse Rondreis Oost en Zuid Oost - Hongarije inclusief Boedapest
 


 
Vogelpracht in Hongarije
De ontluikende natuur, gekoppeld aan de authentieke cultuur en de altijd vriendelijke bevolking, biedt de enthousiaste natuurfotograaf ontelbaar veel unieke fotokansen. Fotografie reis in het hart van de Hongaarse Poesta, in de omgeving van het Tiszameer. In een landschap vol bloemenrijke graslanden en authentieke dorpjes staan natuur- en macrofotografie centraal. Maar uiteraard is er ook de mogelijkheid voor prachtige landschapsfotografie.
 Zee- en keizerarenden in de winter
 

Lees verder comming soon