Accommodaties; voor ieder wat wils
 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen

 
In het park staan 2 fraaie, vrijstaande Bungalows voor 4+1 personen. Bij de bouw en inrichting is er rekening gehouden met rolstoelgebruikers. De Bungalow geeft ruimte en comfort voor rust en ontspanning.
 

Lees meer over Bungalow 4 (+1) personen 

 
Chalet
Er zijn twee Chalets met vrije uitkijk en eigen terras. Deze biedt ruimte voor 4, 5 of 6 personen. Ze zijn sfeervol ingericht met vaste bedden en een verrijdbare keukenblok. U heeft het gevoel dat u kampeert maar dan wel in luxe.
 


 
Puszta hut
Aan de ingang van het park staat de Puszta hut. U verblijft in comfort midden in de natuur. De Puszta hut is ingericht voor twee personen met eigen badkamer en keukenblok. Het heeft een overdekt terras en uitkijk op het zwembad.
 


 
Kampeerplaats
Op het park Puszta Eldorado zijn ruime, vrije kampeerplaatsen gecreëerd zowel in de zon als in de schaduw. Er is stroom, water en chemisch afvoer. Geeft u de voorkeur aan 'wild' kamperen dan is dat ook mogelijk.
 

Lees meer over Kampeerplaats

 
Familie huis
Een mooie ruime en comfortabele woning tot maximaal 9 personen met volledig ingerichte keuken, woonkamer omheinde tuin. Deze woning staat niet op het park maar in Kunhegyes.
 

Lees meer over Familie huis

 
Groepen
Wilt u met een groep groter dan 5 personen op vakantie dan kunt u bij Puszta Eldorado een gedeelte van het park afhuren. U heeft dan de beschikking over een aantal accommodaties naar keuze. Er is in totaal ruimte voor 22 personen.